En sjukskrivens vardag

Nu har det gått 3 månader sen jag blev sjukskriven. Man kan säga att just nu har jag ro att sitta vid datorn och fixa den här bloggen som jag blev uppmuntrad till att göra. Men jag har haft fullt upp med att sticka, virka, pussla, titta på serier, sova och baka.

Här är lite av det som jag har hunnit med under min sjukskrivning:

vagnmobil

Filten började jag med redan i somras och består av virkade mormorsrutor i gult och vitt. Den har jag också virkar ihop och virkat en kant runt. Tanken var att den skulle bli helt vit, men efter ett tag blir det så himla tråkigt när man håller på med den.

Barnvagnsmobilen har jag virkat ihop med hjälp av det här mönster. Men jag har bara använt mig av boll storlek 2. 

Mycket har blivit på tema gult. Här är en kofta med matchande mössa till, jag har även gjort en likadan mössa till Simon. Koftan var lätt att göra. Man stickar den i ett stycke från kragen och ner. Jag fick mönstret av den gulliga tjejen i min garnbutik.

gul kofta med mössa
Jag har även knåpat ihop en mobil för att ha över spjälsängen. Tre olika origami-ritningar har jag använt för att vika ihop de här. Sen hade jag köpt några också så jag har ett gäng att byta ut nu. Mobilen har inte kommit upp än, men bild kommer senare på det. Här och här hittar du beskrivningarna.

Nu är det bara 9 dagar kvar tills kotten beräknas komma, vi får se om jag hinner nåt innan dess.

//Lisa