bjärka-säby

En dag på slottet

Vad är väl en dag på slottet?

bjärka-säbyJo min dag på slottet var alldeles ljuvlig, social, vemodig och höstlig.

För en vecka sedan åkte jag tre timmar bil själv med Sigge. Väl framme hamnade vi i trygga händer hos mina föräldrar där Sigge skulle spendera helgen.

SiggeRocky

 

För min och Simons del blev det en helg med fina vänner på Pilgrims höstmöte på Bjärka-Säby slott. Där vi på dagarna fikade, gick promenader och seminarier. Mitt i livet gick jag på seminariet om döden. Som kanske egentligen handlar mer om himlen? fika

Markus2gänget  joseph rasmus  simonisol

På kvällarna fick vi ta del av olika musikrum. Jag var och tittade på ett dans/musik/ljusnummer ”Hypnosober” med bla ”Trädet”. Det var helt ljuvligt bra. Lyssnade även till den fina duon Jenny Wahlström & Ellen Vingren som äntligen skapade ihop.

En helg utan Sigge var utvilande, social och jobbig. Ett dygn var utan problem. Jag kände mig fri och utvilad då jag äntligen fått sova 7 timmar utan att någon stör mig! Men efter ett dygn kom längtan krypandes. Den var sådär fysisk så att jag ville gråta. Men Sigge hade det bra hos mormor och morfar. På söndagen fick vi återförenas och kramas igen.

jagibadumTack fina vänner för en bra helg. Tror vi alla behövde ett ljus i mörkret <3

//Lisa